Geschiedenis

Geschiedenis van Schipper Metaal

Metaalbedrijf Schipper is in 1954 opgericht door Dhr C. Schipper. Hij is begonnen aan de Industriestraat te Apeldoorn. Na jaren lang, daar te hebben gewerkt, werd het bedrijf weggekocht door de gemeente Apeldoorn en is het in 1971 verhuisd naar de Auroralaan 4 te Apeldoorn.

In 1982 is het bedrijf van vader op zoon verder gegaan. Vanaf die tijd werd Dhr J. Schipper de eigenaar. De werkzaamheden bestonden uit omkastingen van aggregaten, trilmachines, antennemasten, oplegger onderstellen van trailers, schakelkasten, lekbakken en ondersteuningen voor leidingwerk. Alles wat in de werkplaats kon worden gemaakt, werd aangenomen. De materiaalsoorten die werden gebruikt waren ijzer, roestvast staal en aluminium. Deze materialen werden door middel van Tig, Mig/Mag , elektrisch lassen aan elkaar gelast. Toen beschikten we ook al over een schaar, kantbank en ponsmachine. De producten werden en worden nu nog door ons zelf gemaakt. Ze zijn in ons land, maar ook in de rest van de wereld te vinden. Schipper staat bekend om zijn flexibiliteit en zijn service. We denken met de klant mee en zoeken een passende oplossing voor uw probleem.

Per 1 september 2011 is het bedrijf verder voort gezet onder de naam Schipper Metaal. Onder leiding van Marco Jansen en Rob Zaaijer. Wij zijn beide ongeveer 20 jaar werkzaam geweest binnen het bedrijf Schipper. Vanaf nu zullen wij U, op vertrouwde wijze, te woord staan en zo goed mogelijk helpen en vakwerk afleveren. Mede hierdoor bestaat het bedrijf al meer dan 60 jaar en hopen op deze wijze, Schipper Metaal verder voort te zetten.

Neem vrijblijvend contact op